VTVW.nl
Wie zijn wij

Wie zijn wij

Eind 2018 is de Wonderfoon bedacht.

Met een groep vrijwilligers zijn we begin 2019 begonnen met het bouwen van Wonderfoons, eerst voor een zorginstelling in de regio Harderwijk, later dat jaar kwam de vraag vanuit het hele land.

Toen de coronapandemie begon, was het niet meer mogelijk om met de groep vrijwilligers bij elkaar te komen en Wonderfoons te maken, dus zijn we op zoek gegaan naar een ander mogelijkheid om Wonderfoons te kunnen maken en leveren. Toen is VTVW.nl ontstaan.

Wij zijn 2 van de vrijwilligers die samen doorgegaan zijn met het maken van de Wonderfoons. Inmiddels hebben we meer dan 850 Wonderfoons geleverd in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben we ook 500+ setjes geleverd waarmee anderen zelf Wonderfoons hebben gemaakt.

In 2020 hebben we de Wonderfoon printplaat ontwikkeld, hiermee is het mogelijk om op een simpele manier een T65 telefoon om te bouwen tot Wonderfoon.

De enthousiaste en soms emotionele reacties die we krijgen van onze klanten, particulieren, familie van mensen met dementie en zorgmedewerkers, is onze drijfveer.

Ook in de komende jaren hopen we nog veel Wonderfoons te mogen leveren en nog veel mensen een geluksmoment te mogen geven door het oppakken van de hoorn, het draaien van een nummer en het luisteren naar muzikale herinneringen.

Heb je interesse in een Wonderfoon of heb je een ander idee waarbij de T65 telefoon handig kan worden gebruikt? Neem dan contact met ons op.

Groetjes

Herbert en Bieneke
VTVW.nl
Wonderfoon.eu