Wie zijn wij

Eind 2018 ontstond de Wonderfoon, met een groep vrijwilligers zijn we in begin 2019 begonnen met het bouwen van Wonderfoons eerst voor een zorginstelling in de regio Harderwijk maar later dat jaar kwam de vraag vanuit het hele land. Toen begin 2020 de corona pandemie begon was het niet meer mogelijk om met een groep vrijwilligers bij elkaar te komen en Wonderfoons te maken dus zijn we op zoek gegaan naar een ander mogelijkheid om Wonderfoons te kunnen maken en leveren, toen in VTVW ontstaan.
 
VTVW.nl
Wij zijn 2 van de vrijwilligers die samen doorgegaan zijn met het maken van de wonderfoon. Inmiddels hebben we meer dan 450 Wonderfoons geleverd. Daarnaast ook 200+ setjes waarmee anderen zelf Wonderfoons hebben gemaakt. De reacties die we krijgen van onze klanten, particulieren en zorgmedewerkers, zijn onze drijfveer.
We hebben in 2020 de Wonderfoon printplaat ontwikkeld, hiermee is het mogelijk om op een simpele manier en T65 telefoon om te bouwen tot Wonderfoon. 

Ook in 2022 hopen we nog veel Wonderfoons te mogen leveren, en nog veel mensen een geluksmoment te mogen geven door het oppakken van de hoorn en het draaien van een nummer.

Met aangepaste software was waren we in staat de Wonderfoon om te bouwen tot EscapeFoon, een telelfoon voor in de escaperoom waarmee, wanneer het juiste telefoonnummer wordt gedraaid een deur kan worden geopend of een andere actie kan worden geinititeerd.
In de diverse telefoons maken we gebruik van 3d geprinte onderdelen, dit gaf ons de mogelijkheid om ook op het gebied van 3d-printer een dienst aan te bieden.


Bieneke en Herbert
VTVW.nl
Wonderfoon.eu